Cherating

Hejsan! 
 
Har kommer ett litet inlagg om vad vi gjort sen senast - vilket helt arligt inte ar sa mycket, hehe. 
 
Vi flog fran Borneo ner till sydspetsen pa peninsula Malaysia och Johor Bahru. Det var en ganska stor stad som vi egentligen inte tankt besoka alls utan aka vidare ifran direkt. Men klockan hann bli ganska mycket sa vi bestamde att stanna over natten. Ganska mysig i gamla stan, med mycket kultur langs gatorna.  
 
Dagen darpa akte vi upp langs ostkusten, hade tankt ta oss till en sjo eller en liten stad langs kusten. Men vi kom inte fram den har dagen heller.. Ingen verkade ha koll pa den lokala busstationen sa vi fick stanna en natt i Kuantan. Morgonen dar pa hade de inte fatt battre koll - de sa att bussen till Cherating (den lilla staden vid kusten vi bestamt oss for att aka till) bara gick ibland, och bara vissa dagar och typ nar den kande for det.. Suck. Sa vi var tvungna att aka ut till den storre busstationen och betala for en buss anda upp till Terrenganu, 4 timmar, fast vi bara skulle aka 1 timme. Nagot irriterande. Men vi bestamde oss for att anda hoppa av vid Cherating och det ar vi glada att vi gjorde!
 
Supermysig liten stad vid havet. Tydingen ganska turistig under surfsasongen, men nu var det valdigt lugnt. Mer djur an manniskor som det stod i Lonely planet. Vi fick se en familj vildgrisar fran uteplatsen, en kingfisher, apor och 2 gigantiska monitor lizards, mycket storre en den vi hade bild pa sist! sakert 2 meter (med svansen, men anda) 
 
Vi gjorde inget annat an att sola, bada, lasa, ata och mysa ute pa var lilla uteplats utanfor var lilla stuga. Supermysigt boende, enkelt men valdigt frascht och supermysig familj som hade det! De skjutsade oss till den narmaste staden for att ta ut pengar, vilket ledde till ett trevligt cafe'besok. 
 
Stranden var ok, inte sadar magiskt vacker som vi blivit vana vid.. men det var faktiskt skont att det bara var en strand, med ett svalkande hav och inget mer en det. Vet inte om ni forstar? hehe.
 
Nu befinner vi oss dock pa ett stalle med galet vackra stranden. On Kapas. Har ska vi tillbringa den sista tiden innan vi flyger till bangkok. Blir nog underbart! Och vi tanket inte bry oss mer om datorer och sant, utan bara leva har och i nuet! Sa vi far se da vi skriver nasta gang! 
 
 
Hade bra sa lange! Kram :)
 
 
 
Och kameran.. den ar verkligen ett helvete nu for tiden. Gar knappt att ta bilder, maste ha ett stoort talamod! (mycket varre an systemkameran..) Sa blir inte sa manga bilder framover. Men far fixa det da vi kommer hem.
 
 
 
 
 
Stranden
 
var lilla stuga :)
 
 
 

Kommentarer:

1 Eva Mikaelsson:

skriven

Låter bra och skönt :-) ha de gott skicka nåt meddelande och håll koll på hur det är i Bangkok. Längtar tills ni kommer hem - stor kram

2 Josse:

skriven

Asså shiiiit, vilket liv ni lever! Inte alls avis... lev lite åt mig med!

3 Moa Nygren:

skriven

Vad roligt ni verkar ha det! :D Ni får ha en bildvisning när ni kommer hem tycker jag :) När är ni åter i Sverige igen?

Svar: ja bildvisning får det bli! :)
nikeoskar

4 Helena:

skriven

Ha det fortsatt underbart och det låter så skön att bara få vara i nuet ;)

5 Bea:

skriven

Kanon! Njut sista veckorna! Äntligen har vi här hemma också lite väder att njuta av! :-)

Kommentera här: