0 Läs mer >>
Hej!   Här kommer nu mitt sista blogginlägg! ..för den här gången :) Det var längesen jag hann skriva, och det har hänt väldigt mycket sen dess! Ska försöka berätta lite kort om allt och sen lägga upp massa bilder :pHej!   Här kommer nu mitt sista blogginlägg! ..för den här gången :) Det var längesen jag hann skriva, och det har hänt väldigt mycket sen dess! Ska försöka berätta lite kort om allt och sen lägga upp massa bilder :p  
 
Sist jag skrev hade jag precis klarat av den dödslånga bussresan till Alice springs, och tidigt nästa morgon började en ny färd. De tre nästkommande dagarna åkte vi ca 150 mil och besökte tre otroligt mäktiga platser. Vi började vid Uluru, som är en enorm röd sten, världens största, och som ligger och chillar i solen mitt ute i öknen. Uluru är en väldigt helig plats för aboriginerna, och efter många års kämpande har de fått tillbaka rätten till landet, och bjuder in oss besökare så att vi ska få en chans att lära oss om dem. Vi gick runt hela Uluru, vilket var ca 1 mil, och vi såg både soluppgång och solnedgång ändra dess färg. Otroligt mäktigt!  
 
Nästa dag fortsatte vi till Kata Tjuta. Det påminner lite om Uluru, men istället för att vara en stor sten är det flera stora stenar. Också sjukt mäktigt. Här fick vi också vanda upp en bit och komma in emellan bumblingarna, vilket var mycket häftigt!   Sista dagen besökte vi Kings canyon, vilket också var helt fantastisk. Raviner och klippor och vackra vyer. Går som inte att beskriva.. vacker bara. :)
 
 En fantastisk tur helt enkelt! Häftigt att vara mitt i den röda öknen. Under vintern är det ganska lagom temperatur på dagen, men riktigt kallt på natten! Dock har jag hellre kalla nätter än den fruktansvärda värmen som är under sommaren! Vår guide berättade att klipporna i Kata tjuta blir så varma att man kan steka ägg på dem! Nätterna var kalla men underbara. Vi sov i swags - en sorts bärbar madrassrulle som man stoppar in en sovsäck i, runt en lägereld. Stjärnhimlen var helt magisk, vi såg vintergatan klart och tydligt och massvis med stjärnfall <3
 
 Vi återvände till Alice springs på kvällen den 3dje dagen för några få timmars sömn. Nästa dag blev de av oss som skulle vidare till Darwin upplockade vid 5. Resan upp till Darwin skulle ta två dagar - är ca 160 mil. Mycket körande, men vi hade kul och stannade på några häftiga ställen. Devils marbels - en massa coola stenbumlingar, en äkta outback pub där vi tillbringade natten, en varm källa och ett vattenfall.  
 
Framme i Darwin. Min plan här var att ta mej till Kakadu national park, som jag hört så himla mycket bra om - problemet var bara att alla turer var så fruktansvärt dyra.. Därför bestämde jag och tre andra från turen att vi istället skulle hyra en bil och köra och campa på egen hand. Vi körde budgetversionen och turades om att sova i bilen / i ett tvåmanstält utan liggunderlag.. Det blev tre riktigt bra dagar av fantastisk natur, grottmålningar, vyer, vattenfall, mygg, mygg, mygg, lägereld, och något som gjorde mej helt lycklig - vildhästar !!!!!!! Massa skoj helt enkelt! Ett riktigt bra avslut! :))
 
  För ja, nu är jag påväg hemmåt! stannar en vecka i Italien för lite semstermys med oskar <3 och sen tilbaka till Sverige! Det känns såklart tråkigt att åka hem, men framförallt känns det ändå bra. Klarar mej inte utan min älskling längre! Och jag är så oerhört nöjd med den här tiden. Det blev så mycket bättre än vad jag nånsin kunnat tänka mej. Jag fick göra precis det jag ville, och mycket mer som jag inte ens visste att jag ville. Så många drömmar har uppfyllts! :)  Jag har vandrat långt utanför min trygghetscirkel, och kännt att jag klarat av det. Jag har lärt mej massor om mej själv och jag känner mej starkare. Jag är så oerhört, oerhört glad att jag tog mej iväg och gjorde det jag ville och det jag behövde, och jag är så glad att jag har världens bästa kille som förstår det och som stöttat mej genom det här.  
 
wow, lycka. 
 
 Nu ska vi ha en underbar vecka här i Italien <3 och sen kommer jag hem till er! puss  :)
 
 Har tagit fruktansvärt många bilder, här kommer några av dem! :)
 
 
Uluru
 
 
 
 
 
 
 
Glad midvinter! ;)
 
 
 
Soluppgång
 
Kata tjuta
 
 
 
 
 
 
 
Runt lägerelden :)
 
Kings canyon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Devils marbles
 
 
 
 
 
 
Varm källa
 
 
 
Vattenfall!
 
 
 
Mot kakadu! 
 
Med de här tre typerna: Rudi från tyskland, Melanie från österrike och Chantel från nederländerna! :) 
 
Våtmark -ser ni nån krokodil? ;)
 
Hej på dej! 
 
 
 
Fantastiska grottmålningar
 
 
 
 
 
Magisk utkiksplats! En av de vackraste platserna jag upplevt :)
 
 
 
:)
 
 
 
 
 
 
 
 
Vildhästar! <3 lycka!
 
Från toppen av ett vattenfall
 
 
 
Magisk plats :)
 
 
 
Nedanför vattenfallet
 
Min sista kväll i australien, solnedgång på mindil sunset market <3
 

Red centre + kakadu n...