Koh chang

Hello!
 
sorry att vi inte skrivit pa ett tag, men man har lixom inte sa mycket lust att ga och satta sej pa ett internetcafe, nar man kan gora annat roligt! Men nu var det dags, maste boka lite hotell m.m. Vi har iaf spenderat drygt en vecka pa underbara koh chang, thailands nast storsta o, som fortfarande ar ganska oexploaterad, eller ja, det ar inte som phuket, med turistigt det ar det ju. Men valdigt lugn stamning och manga strander. sa det finns verkligen gott om plats :) Men det byggs mer overallt och turismen okar hela tiden, sa skyndaskynda hit!
 
Resan hit gick forvanansvart bra, bussen var rymlig, och lyxig (?), trots att vi akte med den nast samsta standarden. Massage i ryggstodet! haha. Och direkt man gick pa fick man en festis, muffins och vatten. fick ocksa var sin filt :) sa gick helt ok att aka de 12 timmarna till bangkok! Pa kvallen stannade vi vid ett STORT matcenter, som tydligen var till for langfardsbussar. Man fick ga till olika rum, beroende pa vilken standard man akte med. Dar fick man satta sig runt ett runt bord med en snurrande platta i mitten med olika thailandska matratter! Kul upplevelse :) 
 
Pa koh chang har vi verkligen haft tid till att bara vara, ligga och dega pa stranden och dricka fruitshakes ar typ det vi gjort :) men vi har ocksa utforskat on litegrann med en moped som vi hyrde tva dagar. Akte pa strandjakt och besokte nastan alla strander langs vastkusten. Verkligen jattemysigt! Men heeelt galet branta backar!!! Norge ar ingenting.. haha :) (och ja, oskar ar den som har kort, med tanke pa en viss tidigare handelse, haha. men nike har iaf ovningskort, vilket gick bara fint!) Vi besokte ocksa byn langst ner pa on, bang bao, som till storsta del ligger ute pa en lang pir. Valdigt mysigt! 
 
En dag akte vi pa snorkeltrip, tyvarr blaste det sjukt mycket och vi fros mest.. (ja tydligen kan man frysa i thailand, hehe) men det var kul! Helt ok snorkling och fina oar. 
 
Idag hyrde vi en kajak och paddlade runt till nagra sma oar utanfor varan strand. jatteharligt att vara ute pa vattnet! Vi besokte 2 oar, den forsta var verkligen jattefin, med en haftig grotta och sten (slash) sand strand. Den andra on var lite storre och hade en fin sandstrand.
 
Och vi har fortfarande nastan 1 vecka kvar! innan turen gar vidare till Kambodja. 
hade bast :) kramar!!
 
 
 
 
 
forsta doppet!
 
 
 
Eldshow pa stranden
 
hej!
 
 
yeah!
 
 
 
 
 
 
kanske favoritstranden?
 
 
namnam
 
NAM!
 
 
 
Bang bao pier
 
Utkiksplats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Eva:

skriven

Åhhhh så låter jag så fort man får se era bilder- Ser såklart helt fantastiskt ut. Förstår att ni inte vill sitta på internet cafe men blir glad att när ni gör det ! Kramar i kubik å ha de bäst !

2 Johanna:

skriven

Härligt att höra av er! Skönt att se att ni har det bra och att ni njuter av livet :-) Hoppas höra av er snart igen, era bilder förgyller livet för oss här hemma i kylan! Kramar i massor <3

3 Carina:

skriven

Jättefina bilder! Och jätteroligt att få se dem så här snabbt. Som sagt så hade jag det bra i Australien, med många fina stränder (ibland nästan timma). Verkar väldigt enkelt att få enkla jobb där om man är ung, lappar satt uppe överallt. Hoppas ni får det bra i fortsattningen också, Kambodja låter väldigt spännande! Kram!

4 Birgitta:

skriven

Fantastiska bilder - Tack!
Koh Chang är ett heelt fantastiskt ställe! Njut av tillvaron och ta hand om varandra :-)

Kommentera här: