Ao Nang - Khao Lak

Hej igen!
 
Nu har vi tagit oss vidare till khao lak fran Ao Nang, efter en slingrig och krokig illamaende-vag (en kille spydde) och 2 timmars forsening pga ett punkterat dack. Har har vi hunnit ta en svang ner pa stranden och installerat oss pa vart nya hotell, som ar valdigt mycket fraschare an det forra.. men billigare! :) dock verkar allt annat vara aningen dyrare..
 
Vi hade det jattebra i Ao nang, trots var skabbiga bungalow - var hyresvard och hans familj var helt underbara, de skjutsade oss fram och tillbaka till stranden (som lag ca 5 min med bil bort) och tog verkligen hand om oss och alla andra. Tva tjejer som blev utan boende skjutsade han runt hela stan i jakt pa nytt boende. Sa vi var nojda, och betalar man lite mer sa far man nog det battre :) utan deras gastvanlighet hade The sun bungalow kanske fatt (iaf varat rum, som var valdigt billigt!!) 1 av 5, nu hamnar det nog pa en 3a. :)
 
Under vara tre dagar besokte vi den lokala stranden, som var helt ok att sola och bada pa, men grumligt vatten. Vi akte ut till Railay beach, dar det var mkt finare men mkt folk! sjukt haftga stenformationer !! och manga som klattrade, kunde sta och titta pa dom hur lange som helst, (sjukt sugen, men sag liiite for avancerat ut :p) tyvarr valdigt dott i havet, sag inte en enda fisk :( Den sista dagen akte vi ut till Koh Poda, som nog var det basta, en sjukt fin o, med kritvit sand, turkost klart hav med en del fisk :) och innat - djungel och hoga berg! riktig paradiso, men tyvarr forstordes kanslan lite av att det var massvis med folk, batar och framforallt skrap.. 
 
Staden var valdigt turistig, men anda ganska lugn, inte sa mycket skrikande forsaljare, och letade man kunde man hitta mindre, mer genuina stallen att kaka pa - billigare och godare :)
 
Nu blir vi har  i Khao lak tom den 12 da vi aker till similan islands for att dyka!!!! hade bast sa lange :)
 
 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Ser jättehärligt ut !! Fina bilder, underbart att komma till Similand, längtar tillbaka dit :-) I dag har vi dykt och snorklat, pappa tackar... <3 <3

2 Eva:

skriven

Vilka jättefina bilder och färger, jag blir så frestad - här är allt grått. Till helgen hoppas vi på vitt åtminstonde.Ha det så gott !

3 Peter:

skriven

Ser toppen ut!

4 Bea:

skriven

Asså guud! Att kolla på alla bilder och tänka att ni är faktiskt där nu, jätteskoj! :D

5 Josse:

skriven

Shiit vilket paradis! Så avis, nu när kylan börjar komma på riktigt...

Svar: ja det ar inte helt fel det har inte :)
nikeoskar

6 julia:

skriven

Det verkar som om ni har det underbart - fortsätt med det :D
I Umeå har snön kommit och det är skitkallt..

Svar: men gott med sno iaf? eller? ;P
nikeoskar

Kommentera här: